KimicomKimicomKimicomKimicomKimicomKimicomKimicomKimicomKimicomKimicom

KimicomKimicomKimicomKimicomKimicomKimicomKimicomKimicomKimicomKimicom

МОБИЛНИ АПЛИКАЦИИ

Мобилни апликации за Android и IOS!
Стекнете ја довербата на клиентите преку ваша индивидуална мобилна апликација


АПЛИКАЦИИ ЗА МОБИЛНИ ТЕЛЕФОНИ: НАЈДОБАР ПАТ КОН ЛОЈАЛНИ КЛИЕНТИ

Апликациите за мобилни телефони сега се втемелија во областа на дигиталната трансформација. Тие го променија деловниот свет, ги доближуваат вашите клиентите и ги врзуваат за вашиот бизнис преку едноставноста и достапноста. Околу 80% од времето на користење на мобилните телефони е поминато во користење на апликации. Искористете го овој потенцијал и искористете ја можноста за стекнување на доверба кај вашите клиенти.

РАЗВОЈ НА АПЛИКАЦИИ ЗА СИТЕ ПЛАТФОРМИ

Како независна агенција за апликации, ја наоѓаме вистинската технологија за вашиот проект за апликации.

NATIVE APP

Ние нудиме развој на native app за iOS и Android, како и за сите популарни уреди со оптимални перформанси и корисничко искуство.

HYBRID APP

Добијте брзи резултати од користење веб-технологии hybrid app. Ова одговара на вашата побарувачка за брзина и економичност.

CROSS-PLATTFORM APP

Откако ќе се развие апликацијата за саканите оперативни системи, како iOS и Android, развој на апликации преку cross platform app заштедува значително време и матерјални средства дури и за поголеми деловни проекти.

Mobile-Apps

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

Дали го предизвикавме вашиот интерес?
Очекуваме Ваше барање!


Со ова потврдувам дека ја прочитав  Политиката на приватност и се согласувам со неа!