KimicomKimicomKimicomKimicomKimicomKimicomKimicomKimicomKimicomKimicom

KimicomKimicomKimicomKimicomKimicomKimicomKimicomKimicomKimicomKimicom

Со Google ads многу лесно до врвот

Google Ads може да направи многу повеќе отколку што очекувате.
Нашата цел е да се залагаме , да оствариме повеќе продажби и повеќе приходи за вашата компанија.


АГЕНЦИЈА ЗА ОГЛАСИ НА ГУГЛ ЗА ВАШИОТ УСПЕХ

Планирањето и извршувањето на вашите рекламни кампањи не го оставајте на случајност: Точната конфигурација на обемните поставки честопати е невидлива за лаици. Со Кимиком, имате силен партнер на ваша страна кој ќе ве води низ сите прашања и постапки. Прилагодени на вашите индивидуални цели и заедно со вас, развиваме ударни стратегии за зголемување на вашата продажба со платено рекламирање на пребарување.

Поминуваме заедно - од креирање сметка за реклами, до првото пренесување на кампањите во живо, до оптимизација и евалуација на вашиот успех - стоиме покрај вас.

Google Ads
Нашиот модел на цени се базира на вашиот буџет на Google Ads со ниски фиксни трошоци, дури и за помали буџети за рекламирање
Без разлика дали ја носите вашата сметка на Google Ads со вас или ние поставивме нова сметка за вас. Вашата сметка и вашите податоци секогаш припаѓаат на вас. Ако не напуштите, земете ја вашата сметка со вас.
Ние користиме онолку клучни зборови и реклами колку што е потребно за да ги направиме вашите кампањи успешни. Ги користиме сите карактеристики на Google Ads за да извлечеме максимум од вашите кампањи.

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

Дали го предизвикавме вашиот интерес?
Очекуваме Ваше барање!


Со ова потврдувам дека ја прочитав  Политиката на приватност и се согласувам со неа!