Posts by Kimi-Web

Дилемата – зошто да научите WordPress?

Треба да се земат во предвид голем број фактори. Општо гледано е дека WordPress е едноставна алатка за креирање на веб страни, но сепак, таа е многу повеќе од тоа.
Read More

Web designer vs Web developer

Програмери дизајнираат, развиваат и тестираат софтвер и го апдејтираат софтверот да се придржуваат кон најдобрите практики во перформансите, сигурноста и безбедноста.
Read More

Предновогодишен попуст -20% на сите наши услуги до крајот на 2019 г !!!

Побрзајте и искористете го попустот и започнете ја Новата Година со новитети во Вашиот бизнис!
Read More

Вести за Kimicom и автосалон Putzlacher

Малиот Kia автомобилски застапник Putzlacher ја стави својата дигитална стратегија на тест. Последица: откажување од реномирани веб-провајдери и промена на нови провајдери.
Read More

Тим за Вашиот дигитален сон

Автомобилската куќа Putzlacher од Magstadt презеде нов пристап кон дигитализацијата. И тоа успешнo - како што покажуваат податоците за продажбата. На задоволство на двајцата дилери на автомобили.
Read More