KimicomKimicomKimicomKimicomKimicomKimicomKimicomKimicomKimicomKimicom

KimicomKimicomKimicomKimicomKimicomKimicomKimicomKimicomKimicomKimicom

НАШИТЕ УСЛУГИ

Што нашите услуги можат да направат за вас.
Нашата цел е да добиеме повеќе барања, повеќе продажби и повеќе приходи за вашата компанија.
Добрата работа зборува сама за себе. Ние работиме индивидуално и со внимание на деталите на вашиот проект и сме задоволни само кога сте.


Професионални веб страни

Ако веб -страницата стане фактор број 1 за продажба, ние направивме се како што треба. Тоа го прават нашите професионални веб -дизајнери.

Мобилни апликации

Вклучете се во движење со Android и IOS! Лојалност на клиентите со сопствена индивидуална мобилна апликација.

Иновативни е-продавници

Продавајте на сосема ново ниво со нашите онлајн продавници. 10-годишното искуство во е-трговија го отвора патот

Google-SEO

Едноставно бидете на врвот. Нашата оптимизација за Google го овозможува ова! Нам ни припаѓаат многу врвни рангирања на конкурентни пазари.

Дигитален маркетинг

Кога клиентите стануваат фанови. Повисок дострел на рекламирање, професионален изглед на социјалните медиуми.

Google Ads

Планирањето и извршувањето на вашите кампањи за реклами не го оставајте на случајност: Точната конфигурација на обемните поставки честопати не може да се провери за лаици.

Веб страни за автомобилската индустрија

Патот до застапништвото започнува на Интернет. Денешните клиенти очекуваат професионално и ажурирано присуство на Интернет. Со повеќе од 10 -годишно искуство во консултации, имплементација и поддршка на веб -страници за дилери на автомобили, имаме длабоко знаење за индустријата и знаеме како оптимално да го претставите вашето застапништво на автомобили на Интернет.

Модерен графички дизајн

Дизајнот е нашиот јазик. Од веб дизајн до корпоративен дизајн и дизајн на лого. Дизајн што инспирира.