Професионални веб страни

Кога Вашата веб страна го дава посакуваниот резултат – тогаш нашата работа е комплетна.
Тоа е целта на нашите веб дизајнери


Веб страни кои допираат до вистинската целна група

Она што е важно за нас кога ја дизајнираме вашата професионална веб-страница: текстови, слики, графики и целокупниот изглед ќе се усогласат со постојниот корпоративен идентитет или ќе ги преземат постојните дизајнерски елементи. Подеднакво важно е дека веб-страните се прилагодени за брзо и едноставно користење, голема прегледност.


Индивидуални веб страни

Остварете го вашето професионално присуство на Интернет со нас! Како агенција за веб-дизајн и маркетинг, ние им служиме на бројни клиенти од трговија, занаетчиство, угостителство и многу други услуги од сите области. Вашата индивидуална веб-страница е визит-картичка, прозорец и форма за контакти со постоечките и нови клиенти.

Покрај презентацијата на вашите производи или услуги, предвидуваме мрежно поврзување со социјални медиуми. Интернет-продавниците, вклучително и начини на дигитално плаќање.


Консалтинг, дизајн, софтвер и хостинг - Се на едно место

Со агенцијата Кimicom добивате сигурен и професионален партнер за дигитален маркетинг и стратегии за раст на вашата компанија. Ние ви нудиме целосен пакет: консалтинг, дизајн, софтвер, понатамошен развој, хостинг.


web-development

Контактирајте не

Дали го предизвикавме вашиот интерес? Очекуваме Ваше барање