KimicomKimicomKimicomKimicomKimicomKimicomKimicomKimicomKimicomKimicom

KimicomKimicomKimicomKimicomKimicomKimicomKimicomKimicomKimicomKimicom

ПРОФЕСИОНАЛНИ ВЕБ СТРАНИ

Кога Вашата веб страна го дава посакуваниот резултат – тогаш нашата работа е комплетна.
Тоа е целта на нашите веб дизајнери


ВЕБ СТРАНИ КОИ ДОПИРААТ ДО ВИСТИНСКАТА ЦЕЛНА ГРУПА

Она што е важно за нас кога ја дизајнираме вашата професионална веб-страница: текстови, слики, графики и целокупниот изглед ќе се усогласат со постојниот корпоративен идентитет или ќе ги преземат постојните дизајнерски елементи. Подеднакво важно е дека веб-страните се прилагодени за брзо и едноставно користење, голема прегледност.

ИНДИВИДУАЛНИ ВЕБ СТРАНИ

Остварете го вашето професионално присуство на Интернет со нас! Како агенција за веб-дизајн и маркетинг, ние им служиме на бројни клиенти од трговија, занаетчиство, угостителство и многу други услуги од сите области. Вашата индивидуална веб-страница е визит-картичка, прозорец и форма за контакти со постоечките и нови клиенти. Покрај презентацијата на вашите производи или услуги, предвидуваме мрежно поврзување со социјални медиуми. Интернет-продавниците, вклучително и начини на дигитално плаќање.

КОНСАЛТИНГ, ДИЗАЈН, СОФТВЕР И ХОСТИНГ - СЕ НА ЕДНО МЕСТО

Со агенцијата Кimicom добивате сигурен и професионален партнер за дигитален маркетинг и стратегии за раст на вашата компанија. Ние ви нудиме целосен пакет: консалтинг, дизајн, софтвер, понатамошен развој, хостинг.

Веб дизајн

ПРОФЕСИОНАЛНИ РЕШЕНИЈА ЗА ВАШАТА ВЕБ СТРАНА

Не постои CMS систем кој е подеднакво погоден за сите веб - страници. Затоа, ние нудиме прилагодени решенија што ги земаат предвид вашите барања.

Drupal
Wordpress

СОВЕТ ЗА СЕКОЈ ПОЕДИНЕЦ

Ниту една веб -страница не е иста. Со цел оптимално да ве поддржиме во спроведувањето на вашиот веб -проект, многу е важно да ве советуваме поединечно и да одговарате на вашите прашања и барања.

ОПТИМИЗИРАН ДИЗАЈН

Со лошо направената онлајн продавница не се заработува. Нашите UX дизајнери обезбедуваат совршена удобност за корисниците и оптимални стапки на купување со дизајн оптимизиран за продажба.

ТРАЈНА ПОДДРШКА

Доколку сакате, ние исто така ќе бидеме среќни да го преземеме трајното управување со вашата продавница и ќе ви дадеме совети и поддршка за ажурирања, надградби и планирани маркетинг мерки.

ВРЕМЕ ЗА ВАШИОТ БИЗНИС

Дозволете ни да ја креираме вашата веб -страница наместо да го губиме вашето драгоцено време. На овој начин ќе заштедите многу време, што секако можете да го искористите многу помудро.

СТРУЧНА ИМПЛЕМЕНТАЦИЈА

Со нас може да се потпрете на веб -проект за професионална имплементација. Ова се однесува и на техничка имплементација и на вашиот индивидуален и лесен дизајн.

GOOGLE SEO

Се разбира, нашата агенција за целосни услуги, исто така, ве поддржува во областа на Google SEO и ви помага да ја зголемите продажбата со добар пласман на пребарувачот.
Седум фази до успешна веб -страница
Првиот чекор е секогаш да се соберат информации. Притоа, ја идентификуваме целта  и ја одредуваме целната група на вашата веб страна.
Нашиот план вклучува прецизна дефиниција за изгледот на сајтот, структурата и технологиите што ќе ги користиме.
Во оваа фаза, ние не се фокусираме само на визуелниот стил на вашата веб-страница, туку и на удобноста на корисникот на корисничкиот интерфејс, за најдобро можно и позитивно корисничко искуство.
Важен дел од нашиот процес е изборот на вистинските текстови, фотографии или видеа - кои се оптимизирани не само за вашите посетители, туку и за пребарувачите.
Тука ја КРЕВИРАМЕ веб -страницата користејќи HTML, CSS, бази на податоци и други технологии. Доколку е потребно, вашата веб -страница исто така може да биде оптимизирана за паметни телефони.
Во фазата на тестирање, се тестираат сите технички карактеристики како што се кодот, скриптите и компатибилноста со веб пребарувачите. Ние, исто така, се занимаваме со прашањето дали веб -страницата всушност ја исполнува својата цел.
По пуштањето на веб -страницата, нашата работа сеуште не е завршена! Во основа го следиме она што се случува по почетокот со цел да ги поправиме сите проблеми што може да се појават. Ако сакате, ние исто така ќе се грижиме за идната администрација и ажурирања за вас.

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

Дали го предизвикавме вашиот интерес?
Очекуваме Ваше барање!


Со ова потврдувам дека ја прочитав  Политиката на приватност и се согласувам со неа!