Совршена обработка на фотографии од вашите возила!

Ние нудиме за нашите постојни, како и за новите клиенти обработка на фотографиите од вашите возила.
Ако сте професионални бидете до крај,ние знаеме како вашите фотографии од возила даги преработиме и представиме во најдобро светло. Професионалните фотографии за возилата се многу скапи и бараат вложување на сретсва и време. Користејќи ја најсовремената технологија, нашиот тим за графички дизајн ги обработуваат вашите фотографии во многу краток временски период. Резултатот зборува сам по себе: совршени фотографии кои го отсликуваат вашиот професионализам, продажбата се зголемува а Вам ви останува само да се фокусирање на основната дејност и што е најважно, овој вид обработка заштедува пари.


Брза испорака

Контрола на квалитетот

Врвен квалитет

За совршени фотографии на возила, ги нудиме следниве услуги:

Возило без позадина

Позадината, земјата и сенката на возилото се целосно отстранети. Останува чистото возило.


Возило без позадина со сенка

Позадината, земјата и сенката на возилото се отстрануваат. Повторно се додава сенка.


Freistellen mit HintergrundAutobild Freistellen
Freistellen mit SchattenFreistellen mit Schatten

Возило изолирано со нова сенка и позадина

Позадината, земјата и сенката на возилото се отстрануваат и се заменуваат со позадината по ваш избор. Повторно се додава сенката.


Внатрешност на возило

Осветлување на темните области во внатрешноста. Отстранување на видливите позадини (областа на прозорецот) и замена според позадината на вашиот избор.


Freistellen mit HintergrundFreistellen mit Hintergrund
Autobild FreistellenAutobild Freistellen

Отстранување на регистарски таблички и отстранување налепница

Постојните регистарски таблички се отстрануваат и заменуваат со персонализирани регистарски таблички. Отстранување на постојни налепници на возилото. Интеграција на вашето лого.


Рамка и брендирање

Ние ја преземаме вашата оригинална слика и поставивме рамка со вашето лого и евентуално вашите податоци според ваша желба.


Aufkleber entfernenAufkleber entfernen
Autobild FreistellenAutobild Freistellen

Други примери за обработка на слика на возилото:


Freistellen mit HintergrundFreistellen mit Hintergrund
Freistellen mit Hintergrundjaguar