Новости

Дигитални теми, трендови & технологии.
Останете во тек и дознајте што е ново во дигиталната сфера. Бидете во чекор со времето.


Што е значи Front End developer?

Што е значи Front End developer?

Ќе пробаме да ги разјасниме и разделиме различните типови на веб развој, засега да се фокусираме на Front End developer. Да ги сумираме, front end програмерите користат повеќе програмски јазици,