Канцелариско работење (Microsoft Office)

Деловниот свет не може да се замисли без компјутерско знаење.
Оваа обука е наменета за деловни корисници или оние кои веќе влегуваат во деловниот свет. Овозможува самостојна, брза и ефикасна изработка на најразлични типови текстуални документи, добивање на точни податоци во табеларните пресметки, како и нивно графичко претставување.


Microsoft Office


– Word
– Excel
– PowerPoint
– Outlook


office

Времетраење на курсот:
32 часа

Почеток:
Наскоро

Цена:
5 000 денари
4 500 денари

Пријавете се!

Оставете Ваши податоци Ќе добиете повик од нас