KimicomKimicomKimicomKimicomKimicomKimicomKimicomKimicomKimicomKimicom

KimicomKimicomKimicomKimicomKimicomKimicomKimicomKimicomKimicomKimicom

Full-Stack Академија

Full-Stack Академија

Full stack developer? Никој не може да ви замери што се чувствувате малку збунети. На крајот на краиштата, со кратко пребарување на интернет за „Full stack developer“ ќе добиете неверојатно долг список на акроними: HTML, CSS, JS, MySQL , PHP, NodeJS... само наведивме неколку. Во суштина, Full-Stack програмерите имаат познавања од различни технологии кои се користат во индустријата која бара сеопфатно програмско знаење. Надоградбата продолжува секојдневно на барање на проектите кои во пракса се развиваат.

calendar
Почеток на курсот:
15 Октомври
clock
Времетраење на курсот:
9 месеци/300 часа
price
Цена:
90 000 денари
можност за плаќање на рати

ФРОНТ-ЕНД

ФРОНТ-ЕНД

Што значи Front End developer?
Ќе пробаме да ги разјасниме и разделиме различните типови на развој на веб, засега да се фокусираме на Front End developer. Да ги сумираме, програмерите од предната страна кодираат веб-страници користејќи ги градежните блокови на HTML, CSS и Bootstrap . Тие се оние кои земаат дизајн и го развиваат во веб-страница што работи.Ако барате да влезете во технологија, развојот на предниот дел е и исправен и разноврсен начин да стигнете таму. Потребни се познавања на неколку технологии за да имате специфична основа на вештини што ќе ве направат привлечни за работодавците и доволно широка основа за да ви овозможи да најдете можност за вработување што одговара за вас. Верувајте, никогаш нема да има пад на побарувачка за Front End developer-и во различни работни места и средини.За некои од вас, оваа краток вовед може да биде доволна за да започнете со сопствената кодирана одисеја.

calendar
Почеток на курсот:
2 Ноември
clock
Времетраење на курсот:
(96 часа)
money
Цена:
28 000 денари

GRAPHIC DESIGN

GRAPHIC DESIGN

Доколку графичкиот дизајн е Вашата страст Вие сте на вистинското место. 3 месечна академија за графички дизајн посветена работа, упорност, практична работа со наши клиенти и реални проекти.
Се посветуваме на секој наш студент поединечно ја развиваме работната навика, стекнуваме знаења и вештини и Ве насочуваме и помагаме да најдете соодветно место на пазарoт на трудот. Ќе ги совладаме заедно најважните дизајн концепти, софтвери и алатки кои ти се потребни за да се представи и реализира една идеа.
Заедно со нашите ментори ќе се изработат лого, постер, дизајн на книга, брошура, визит карта – Ваши дизајни кои ќе можете да ги вметнете во Вашето портфолио.

calendar
Почеток на курсот:
29 Октомври
clock
Времетраење на курсот:
114 часа
money
Цена:
36 000 денари