КАРИЕРА СО KIMICOM


ПРИКЛУЧИ СЕ НА НАШИОТ ТИМ!

Ве бараме Вас кои можете да се докажете со својата работа и посветеност од ден на ден, да станете дел од Kimicom. Kimicom не е само име, Kimicom е сплет на работа, забава и семејство. Започнете со нас и станете еден од нас. Аплицирајте сега директно преку формуларот за апликацирање или преку електронска пошта.


  • Професија

Во моментов немаме објави за работа

job

Аплицирај сега

Вашиот почеток со нас.
Вработи се во Kimicom


  • location

    Г.Васко Карангелевски 41 лам1/кат1 лок84 , 7000 Битола

  • mail
  • null

    047-61-49-49