Иновативни Интернет продавници

Иновативен начин на продажба
Почувствувајте  го бенeфитот на отворениот пазар


Зошто Ви е потребен Ваш Online Shop?

Нашата компанија има долгогодишно искуство во интернет продажбата, искуство стекнато на европскиот пазар кое сега сакаме да го пренесеме и во Македонија која е на самиот почеток во сферата на Online продажбата.

Трошоците за изработка на Online Shop , негово одржување и профитебилно работење се минимални во однос на отварање на нов локален продажен салон (за кој треба да плаќате кирија, вработени, сметки, одржување и сл.). Продажниот салон кој би го отвориле би делувал локално а Online продавницата делувала насекаден каде Вие ќе посакате ( на територија на нашата држава или низ целиот свет).

Онлине продажбата ја продвижува продажбата во нагорна линија загарантирано за секој бизнис , засекогаш ќе го промени начинот на купување и пристапот кон купувачите. Овој е процес од кој нема враќање Вие морате само да се придружите кон успешните.

  • Е продавницата Ви носи нови клиенти, работи 24 часа отворена е за целиот свет, границите се таму каде што вие ќе ги поставите.
  • Минимална инвестиција за широко делување
  • Загарантиран раст на бизнисот и секојдневно стекнување со нови клиенти.
  • Интеграцијата со социјалните медиуми им овозможува на деловните субјекти да ги искористат предностите на уште повеќе канали за да придобијат нови клиенти.
  • Бидете на најпосетеното место на светот -Google
  • Создадете препознатлив бренд од Вашата компанија која ќе влева доверба кај купувачите

e-commerce

Контактирајте не

Дали го предизвикавме вашиот интерес? Очекуваме Ваше барање