KimicomKimicomKimicomKimicomKimicomKimicomKimicomKimicomKimicomKimicom

KimicomKimicomKimicomKimicomKimicomKimicomKimicomKimicomKimicomKimicom

ИНОВАТИВНИ ИНТЕРНЕТ ПРОДАВНИЦИ

Иновативен начин на продажба
Почувствувајте го бенeфитот на отворениот пазар


ЗОШТО ВИ Е ПОТРЕБЕН ВАШ ONLINE SHOP?

Нашата компанија има долгогодишно искуство во интернет продажбата, искуство стекнато на европскиот пазар кое сега сакаме да го пренесеме и во Македонија која е на самиот почеток во сферата на Online продажбата.

Трошоците за изработка на Online Shop , негово одржување и профитебилно работење се минимални во однос на отварање на нов локален продажен салон (за кој треба да плаќате кирија, вработени, сметки, одржување и сл.). Продажниот салон кој би го отвориле би делувал локално а Online продавницата делувала насекаден каде Вие ќе посакате ( на територија на нашата држава или низ целиот свет).

Онлине продажбата ја продвижува продажбата во нагорна линија загарантирано за секој бизнис , засекогаш ќе го промени начинот на купување и пристапот кон купувачите. Овој е процес од кој нема враќање Вие морате само да се придружите кон успешните.

  • Е продавницата Ви носи нови клиенти, работи 24 часа отворена е за целиот свет, границите се таму каде што вие ќе ги поставите.
  • Минимална инвестиција за широко делување
  • Загарантиран раст на бизнисот и секојдневно стекнување со нови клиенти.
  • Интеграцијата со социјалните медиуми им овозможува на деловните субјекти да ги искористат предностите на уште повеќе канали за да придобијат нови клиенти.
  • Бидете на најпосетеното место на светот -Google
  • Создадете препознатлив бренд од Вашата компанија која ќе влева доверба кај купувачите
Е-продавница

РЕШЕНИЈА ЗА ВАШАТА ОНЛАЈН ПРОДАВНИЦА

Не постои такво нешто како систем за е -трговија што е подеднакво погоден за сите онлајн продавници. Затоа ви нудиме решенија прилагодени кои ги земаат предвид вашите барања.

Drupal
Shopify
Opencart
Magento
Shopware
Woocomerce

ИНДИВИДУАЛЕН СОВЕТ

Ниту една веб -страница не е иста. Со цел оптимално да ве поддржиме во спроведувањето на вашиот веб-проект, многу е важно да ве советуваме индивидуално и да одговориме на вашите прашања и барања.

ОПТИМИЗИРАН ДИЗАЈН

Лошо направената онлајн продавница не заработува пари. Со дизајн оптимизиран за продажба, нашите UX дизајнери обезбедуваат совршена удобност за корисниците и оптимални стапки на купување.

ТРАЈНА ПОДДРШКА

На барање, со задоволство ја преземаме постојаната грижа за вашата продавница и сме покрај вас со ажурирања, ажурирања и планирани маркетинг мерки.

ВРЕМЕ ЗА ВАШИОТ ОСНОВЕН БИЗНИС

Ајде да ја создадеме вашата веб-страница наместо да го губиме вашето драгоцено време. На овој начин заштедувате многу време, што секако можете да го искористите многу поразумно.

ПРОФЕСИОНАЛНА ИМПЛЕМЕНТАЦИЈА

Со нас можете да се потпрете на професионална имплементација на веб-проекти. Ова се однесува и на техничката имплементација и на вашиот индивидуален и лесен дизајн.

ОПТИМИЗАЦИЈА НА МАШИНАТА ЗА ПРЕБАРУВАЊЕ

Нашата агенција со целосна услуга, се разбира, ќе ве поддржи и во областа на Google SEO и ќе ви помогне да ја зголемите продажбата со добра поставеност на пребарувачот.
СЕДУМТЕ КЛУЧНИ ЕЛЕМЕНТИ ЗА УСПЕШНА ОНЛАЈН ПРОДАВНИЦА
Секој успешен проект започнува со некои прашања. За целната група, нејзините спецификации и како да се достигнат.
Премногу дизајнери се фокусираат само на почетната страница. Да ... почетната страница е важна, но повеќето клиенти доаѓаат до нивните производи директно преку пребарувачите. Така, ние ставаме голем акцент на страниците за опис на производот, копчињата „повик за акција“ и навигацијата на страницата.
Содржината е најважната работа во бизнисот со е-трговија, поважна од каде било на друго место. Сепак, можно е да го искористите целиот потенцијал на вашата страница само ако е правилно оптимизиран за пребарувачите. Нема проблем ... оставете го ова на нас!
Нема чист пример за да ви даде основна идеја: Дајте им на вашите клиенти можност да ги споделат своите набавки со своите пријатели на социјалните медиуми и да гледаат како вашите продажби и нови клиенти вртоглаво се зголемуваат.
Најлошото нешто е кога клиентот бара нешто што го продавате, но не може да го најде. Но, нема проблем: ова никогаш нема да се случи со нашите продавници, бидејќи посветуваме многу внимание на функционалноста на пребарувачот.
Бројот на производи купени преку мобилни уреди се зголемува секоја година. Затоа, нашите продавници се исто така погодни за мобилни уреди!
Ова е еден од нашите најголеми приоритети. Ние водиме голема грижа да се осигураме дека личните податоци се постапуваат правилно. Безбедното складирање на податоци е од најголема важност за доверба во вашиот бизнис. Поради оваа причина, сите наши страници за е-трговија користат висококвалитетни безбедносни технологии.
Со ова потврдувам дека ја прочитав  Политиката на приватност и се согласувам со неа!