Дознајте ги придобивките на угостителските објекти од присутноста на онлајн пазарот

Web Offer

Детална презентација на вашиот бизнис

Сите информации кои се потребни за презентација на вашиот
бизнис на едно место – интернетот.
Место каде што цел свет можи да Ве види и да Ве препознае.

Резервација на соби

Дали издвојувате значителен дел од вашиот буџет за
достапност на оваа опција но на други веб портали ?
Заштедете и донесете ги вашите клиенти на Вашата
професионална веб страна.
– Резервации онлине
– Галерија со слики од Вашите сместувачки капацитети
– Поставете ги Вашите понуди и попусти според вашите потреби
– Онлине плаќање
– Потполна 24 часовна поддршка на вашата страна
– Сигурност и врвна професионалност

Резервации за ресторан

Исполнете го вашиот ресторан до последното место.
Вашите забави, мениа, дневни, детски, викенд понуди
– достапни за секого.

Онлине нарачки

Дали сте размислувале кој е наједноставниот начин за
изведба на оваа опција со
која ќе ги задоволите вашите клиенти и ќе стекнете нови?
– Ние го имаме најдоброто решение
кое успешно се спроведува на германскиот пазар
применето кај повеќе од 500 угостителски објекти, контактирајте не!

Презентација на мени

Потребни Ви се фотографии, дизајн, печатени мениа
– се на едно место !
Не губете време и посветете се на Вашата главна улога
во светот на бизнисот.
Онлине плаќање
Олеснете го пристапот на вашите понуди до клиентите
од целиот свет.
Гарантираме безбедна наплата и сигурност на информациите
на клиентот.

Google оптимизација

Тајната на нашиот долгогодишен успех е точно во овој дел
– оптимизација на нашите веб страни кои се секогаш
најоптимално позиционирани.
Дознајте зоштo закажете информативен разговор со нас!

Дигитален маркетинг

Инвазивен маркетинг на социјалните мрежи допрете
до нови клиенти и преку
комуникација со нив станете најдобри во сверата на делување.
Научете кои се бенефитите на Google ads
и бидете меѓу првите во Македонија кои ќе го искористат
бенефитот на Google ads.

Мобилни апликации

Бидете достапни и препознатливи – бидете во тек со времето – ние
сме искусна веб и маркетинг агенција која е сега достапна и за Вас!
Поврзете се со клиентите на најлесен начин
– преку мобилна апликација
Стави го својот бизнис во пред очите на купувачите
– нивниот телефон!