За Kimicom

„Професијата може да вети успех само ако е потикната од желба и љубов“


За нас

Основана во 2009 година во Германија од 2018 со свое представвништво и во Македонија, нашата веб-агенција е водечка во регионот на делување, искусен и компетентен партнер ширум Германија за областите на веб дизајн, апликации, маркетинг и дигитални медиуми. Работиме индивидуално и со внимание на деталите на вашиот проект и задоволни сме само кога и Вие сте.


Што нудиме?

Ние ви нудиме целосно веб и маркетинг решение. Нашиот опсег на услуги вклучува развој на веб, креирање веб-страници, развој на лого, реализација на корпоративниот дизајн, реализирање на проекти за печатење и објавување, обука, SEO и многу повеќе. Заштедете го вашето драгоцено време за вашата основна дејност, дозволете да бидиме ваш посветен партнери во делот на комплетна интеренет промоција на вашиот бренд. <


Зошто со нас?

Ние создаваме емоционални искуства, квалитетни и опипливи резултати кои ви носта а одржливост и раст на вашиот бизнис! Со години работиме заедно со искусни специјалисти за да опфатиме широк спектар на услуги. Тим кој е секогаш креативен, секогаш 100% зад вас!


Кои сме ние

Млад, визионерски и храбар тим што не знае за граници. Високата флексибилност, креативноста, сигурност во работењето, дури и надвор од работното време, сведочат за нашата страст и посветеност, тоа ни ја направи кариерата. Задоволството на клиентите и големата побарувачка за нас нè разликуваат во сите области!


Über Kimicom