Дали ја гледате вашата иднина во програмерските куќи?

Курс е со траење од 100 часа (6 месеци) !!!
Изучуваме
-HTML
– CSS
– Bootstrap
– WordPress
ПОЧЕТОК 1 ДЕКЕМВРИ 2019 г.!!!
Уписите траат до 15 Ноември 2019 г.
100 часа заедно со најдобрите 100 часа споделуваме знаење, искуство, вештини. Ние имаме 10 годишно знаење стекнато на европскиот пазар кое сакаме да го споделиме и знаеме како да го пренесеме на помладите генерации.
Ние гарантираме за вашиот успех – а најдобрите ќе имаат можност за вработување – работно место во Kimicom.
Цената е 6 х 6600 ден. или 36 000 ден. ( доколку плаќате во готово)

code-news