KimicomKimicomKimicomKimicomKimicomKimicomKimicomKimicomKimicomKimicom

KimicomKimicomKimicomKimicomKimicomKimicomKimicomKimicomKimicomKimicom

СОВРШЕНО РЕШЕНИЕ ЗА СОВРЕМЕНО ПРЕДСТАВУВАЊЕ НА АВТОСАЛОНИ - ВЕБ-СТРАНИ ЗА АВТОМОБИЛСКАТА ИДУСТРИЈА

Патот за успешна продажба на возила започнува на интернет.
Клиентите денес очекуваат професионално и современо присуство на интернет. Со повеќе од 10 години искуство во консултации, имплементација и поддршка на веб-страниците за продажба на возила, имаме длабоко знаење и добро поткрепено искуство во автомобилската индустријата и знаеме како идеално да го претставиме вашиот салон во веб светот.


ПРИЛАГОДЕНИ ВЕБ-СТРАНИЦИ ЗА АВТОСАЛОНИ

Преку многу сложени интерфејси, ги представуваме сите ваши возила на вашата веб-страница или апликација.
Представувањето на интернет во автомобилската индустрија обично е многу обемна работа и идеално треба да го претставуваат целиот опсег на возила на салоните за автомобили. За таа цел, развивме модули кои секогаш ги претставуваат посакуваните понуди од страна салонот за автомобили преку API интерфејс со ажурирање во реално време на веб-страницата. Нашите плугини имаат широки опции за филтрирање кои можат да бидат прилагодени според потребите и желбите на побарувачот. Интегрирани се и за брзо пребарување на автомобил или “carousel”, кој може да се постави на кое било место на веб-страницата.

Заштедете го вашето драгоцено време за вашата основна дејност!

autohouse-webseite

ДИНАМИЧНО ПРЕБАРУВАЊЕ НА ВОЗИЛА

Пронајдете возила на лесен и едноставен начин
Динамична лента за пребарување што може да се постави на кое било место на веб-страницата за да им олесни на вашите клиенти да бараат возило.

 
 

СЛАЈДЕРИ НА ВОЗИЛА СО СПЕЦИЈАЛНИ ПОНУДИ И ЦЕЛОСЕН ИНВЕНТАР НА ВОЗИЛА

Залиха на возила во фокус.
Поставете ги возилата во кој било прилагодлив “carousel” на веб-странaта.