KimicomKimicomKimicomKimicomKimicomKimicomKimicomKimicomKimicomKimicom

KimicomKimicomKimicomKimicomKimicomKimicomKimicomKimicomKimicomKimicom

СОВРШЕН ВЕБ ДИЗАЈН, СИЛЕН МАРКЕТИНГ.
12 ГОДИНИ СО ВАС


Агенција за веб дизајн и маркетинг.

Што нудиме?

Kimicom

АГЕНЦИЈА ЗА ВЕБ ДИЗАЈН И МАРКЕТИНГ

Што нудиме за вас?
Ние работиме индивидуално и со посебно внимание на деталите на вашиот проект и задоволни сме само тогаш кога сте и Вие.


Индивидуални веб-страници
Доколку веб-страницата е фактор на промет бр. 1, тоа значи направивме сè како што треба. Тоа го прават нашите професионални веб-дизајнери.
Мобилни апликации
Android и IOS апликации! Лојалност кон клиентот со индивидуална мобилна апликација.
Интернет-продавници
Онлајн продавниците водат до поголема профитабилност. 10-годишното искуство со е-трговија ја достигна својата кулминација.
Google оптимизација
Бидете секогаш на првата страна на Google. Нашата оптимизација за Google-SEO тоа го прави возможно!
Социјални медиуми
Со силен маркетинг фановите стануваат ваши клиенти. Повисоко достигнување на рекламирањето, професионален изглед во социјалните медиуми.
Графички дизајн
Професионални графички решенија. Веб дизајн, брендирање и корпоративен дизајн.
Автомобилска индустија

ПРЕМИУМ УСЛУГИ ОД ОБЛАСТА НА
ТРГОВИЈАТА СО АВТОМОБИЛИ

Продажбата на возила започнува на Интернет. Клиентите денес очекуваат професионално и современо присуство на интернет. Со повеќе од 12 години искуство со консултации, имплементација и поддршка на веб-страниците за автосалони, собравме огромно искуство за автомобилската индустрија и нудиме идеални веб решенија за представување на вашата компанија.

Kimicom е исто така познат преку:
autohausimg
kfzbetrieb

ЗА КИМИКОМ

Професијата може да вети успех само ако е поттикната од желба и љубов
Основана во 2009 година во Германија од 2018 со свое претставништво и во Македонија, нашата веб-агенција е водечка во регионот на делување, искусен и компетентен партнер ширум Германија за областите на веб дизајн, апликации, маркетинг и дигитални медиуми. Работиме индивидуално и со внимание на деталите на вашиот проект и задоволни сме само кога и Вие сте.

ЗОШТО СО КИМИКОМ?

Ние создаваме емоционални искуства, квалитетни и опипливи резултати кои ви носта а одржливост и раст на вашиот бизнис! Со години работиме заедно со искусни специјалисти за да опфатиме широк спектар на услуги. Тим кој е секогаш креативен, секогаш 100% зад вас!

Kimicom

ЧЕТИРИ ЧЕКОРИ ДО УСПЕХ

Mлад, визионерски и храбар тим.
Креативната енергија ја извлекуваме од комуникацијата со нашите клиенти. Вашата визија склопена во една современа веб страна во неколку чекори.

Средба со клиентот

Средба со клиентот

На првата средба дискутираме за идеите и барањата на клиентот удобно и во пријатна атмосфера.
Анализа и концепт

Анализа и концепт

Следува напорната работа кога го создаваме проект планот со совршен концепт заснован од сите барања.
Реализација на проектот

Реализација на проектот

Нашиот професионален тим започнува да работи на Вашиот проект и ги реализира сите детали за концептот.
Финализација на проектот

Финализација на проектот

Откако проектот ќе биде успешно реализиран, Вашите позитивни импресии ќе бидат неизбежни .

ШТО ТРЕБА ДА НАПРАВИТЕ СЕГА?

Се што треба да направите е да не контактирате,
или напишете ни маил, а доколку сте во близина посетете не!

  • Г.Васко Карангелевски
    41 лам1/кат1 лок84 , 7000 Битола

  • Работно време:
    Понеделник – Петок :
    10.00 – 17.00 часот

  • service@kimicom.de

  • 047 / 23 32 64

Со ова потврдувам дека ја прочитав  Политиката на приватност и се согласувам со неа!